Cricket Musim Panas

Cricket Musim Panas

Lali ing Bal-balan - Cricket yaiku Olahraga Real Musim Panas

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Lali ing Bal-balan - Cricket yaiku Olahraga Real Musim Panas

January 02, 2018 1

Tegese supaya kita bisa thumped metu saka wadhah donya; iku ora akeh sing arang banget. Inggris ing sawetara kasus ora oke ing kompetisi kaya, langgeng ing semester utawa semi final nanging banjur, mesthi disillusions negara - wis sing wis suwe wiwit kita menang sampeyan ngerti. Coba ora bisa munggah ing tangan nanging ora ana apa-apa amrih patriotisme, nanging uga jangkrik minangka spekulasi unggul saka semangatmu.

Sijine Passion dadi Cricket

Papan pamain bal-balan Inggris wis dicopot saka Piala Dunia sepisanan sawisé pameran miskin nglawan grup sing ora biasa, klompok jangkrik Inggris wis rampung ing sawijining dina nalika ngalahaké Australia sing ngrebut - salah sawijining klompok paling apik ing planet iki. Pertengahan taun iki uga mirsani pratelan uji coba energizing nglawan Pakistan sing saya saingan banget lan ana uga sawetara dina lan 20/20. Cricket 20/20 minangka organisasi anyar saka kriket sing maju kanggo individu sing durung dikuwasani game, amarga butuh wektu kurang saka macem-macem formulir lan viewed minangka kabeh luwih energizing. Grup cricket Inggris ngalami sing nggoleki sing sopan saiki supaya ora nduduhake dhukungan sampeyan ing pangalihan lan pangalembana - kudu luwih apik kanggo ndeleng bal-balan!

Menehi Cricket a Go

Yen sampeyan ngurutake dinamis banjur sampeyan bisa menehi pitulung babagan carane nglakokake cricket dhewe, utawa njupuk maneh ing acara sing digunakake kanggo muter. Kathah toko game gadhah jangkauan jangkrik kriket lan wonten kathah pengecer pro wonten ing acara ingkang saestu ngenali babagan jangkrik hardware jangkrik ingkang kathah sanget. Iku kegiatan klompok fokus sing luar biasa, nanging uga seneng-seneng ing kasempatan sing sampeyan mung seneng pengalih ing pusat rekreasi ing dina sing panas banget. Ora nglirwaaken pemain sepak bola kita lan menehi kriket go.
Read More